SPORTCAT SPORTS CLINIC

PROJECT DESCRIPTION
We developed a design that articulated concepts related to sport through the two curves that form part of the project’s floor plan: one formed of glass blocks, and the other covered with a graphic design. They reflect a sense of dynamism while also dividing and connecting the different spaces in a way that is not only gentle, but also provides visual continuity.

The curve formed of blue-coloured glass blocks allows light to enter, creating a warm, comfortable waiting area while maintaining the privacy that is required of a centre where medical tests are performed.

KEY DETAILS
YEAR OF CONSTRUCTION: 2014
CLIENT: Private
MAIN MATERIALS USED:

Glass blocks for the main wall, photo-montage with vinyl decals

ARTISANS WE WORKED WITH:

Carpenter, bricklayer, signwriter

Pin It on Pinterest

Share This